NOVAK JE ŽRTVA POLITIKANSTVA! Država Australija PRIZNALA - Đoković NE UGROŽAVA nikoga!

Autor:

Sport

15.01.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković imao je potpunu dokumentaciju za ulazak u Australiju, a on tom prilikom ne bi ugrožavao nikoga na najmanjem kontinentu.

NOVAK JE ŽRTVA POLITIKANSTVA! Država Australija PRIZNALA - Đoković NE UGROŽAVA nikoga!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Ovo je potpuno jasno na osnovu akata australijskog ministarstva zdravlja.

Koristeći gore navedene pretpostavke možemo da potvrdimo da je Novak Đoković bio zaražen koronavirusom, pa iako je nevakcinisan, ovo znači da je zaštićen od koronavirusa tokom narednih nekolko meseci. Njegov negativan test koji je dobio 22. decembra takođe govori da je preležao virus i da ima antitela. Nije velika verovatnoća da bude opasan, tako da cenimo da on nije rizik po stanovnike Australije - navodi se u sudskoj dokumentaciji slučaja "Đoković protiv Australije".

Na osnovu navedenog, evidentno je da Nole ne predstavlja pretnju po javno zdravlje, kako je ministar za imigracije Aleks Houk naveo obrazloženjem odluke o novom poništavanju vize.

Koristeći gore navedene pretpostavke reći ćemo da nije velika verovatnoća da nekoga zarazi i da ne spada u rizičnu grupu ljudi koji bi virus preneli na drugu osobu - dodaje se.

Podsetimo, glavno ročište pred Federalnim sudom biće održano večeras od 23:30 časova po našem vremenu, a početak Australijan Opena zakazan je za ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading