NOVAKU JE UGROŽENA KARIJERA: Milovanović o Đokovićevoj TORTURI u Australiji - "Zašto teniseri ĆUTE o NEPRAVDI?"!

Autor:

Sport

15.01.2022

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković suočava se sa neprihvatljivim tretmanom u Australiji, ocenio je direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović.

NOVAKU JE UGROŽENA KARIJERA: Milovanović o Đokovićevoj TORTURI u Australiji - "Zašto teniseri ĆUTE o NEPRAVDI?"!

Foto: TV Pink/Printscreen/Tanjug/AP

Ilustracija Saše Milovanovića i Novaka Đokovića

Milovanović je sa žaljenjem konstatovao da čitava saga u Melburnu može imati dramatične posledice po dalji tok Novakove karijere.

Ako ovo zlo istraje do kraja, oni će nastaviti i u narednom periodu da ga maltretiraju. Ovo bi značio kraj njegove karijere, ako on četiri godine ne učestvuje na jednom Grend slemu - počeo je Milovanović za "TV Pink".

Po njegovim rečima, Đoković je dokazao sve što je potrebno za ulazak na najmanji kontinent, ali su onda Australijanci počeli da "mešaju babe i žabe".

Pravi se alibi gde je bio pozitivan... Pa kakve to veze ima gde je? Da li Španija ili Srbija? To nema veze sa Australijom...

Evidentno je da je izostala podrška kolega tenisera najboljem igraču u istoriji "belog sporta".

Frapantno je da se ne oglašavaju teniseri... I srpski teniseri kojima je pomagao, i vadio ih iz blata. U Beograd su dolazili svetski teniseri, pod pokroviteljstvom Novaka, da se vakcinišu kada u svetu nisu bile dostupne vakcine.. - podvukao je Saša Milovanović, uz poruku da je deportovana Čehinja iskorišćena kao "žrtveno jagnje", kao alibi za "aferu Novak".

Podsetimo, glavno ročište pred Federalnim sudom na kome će biti rešena Đokovićeva sudbina zakazano je za večeras od 23:30 časova po našem vremenu, a prethodno je pravni tim Srbina ostvario prvu pobedu pošto je izborio da proces vodi veće sudija, umesto pojedinca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading