TO JE HVALA NOVAKU! Od Ane Ivanović i Jelene Janković NI TRAGA NI GLASA!

Autor:

Sport

14.01.2022

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U centru je javnosti duže od nedelju skandalozno maltretiranje najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića, i dok podrška stiže sa svih strana sveta, Ana Ivanović i Jelena Janković nisu našle za shodno da se oglase.

TO JE HVALA NOVAKU! Od Ane Ivanović i Jelene Janković NI TRAGA NI GLASA!

Foto: Starsport

Ana Ivanović i Jelena Janković

Uputila je australijska vlast novi udarac Novaku Đokoviću rano jutros po srpskom vremenu, ali on nema nameru da se preda!

Veliki deo svetske javnosti otvoreno je stao na stranu najboljeg tenisera sveta, ali srpske igračice ostale su neme u ovom slučaju. U svom proboju ka samom vrhu svetskog tenisa one su imale Đokovićevu podršku, a ovih dana nisu iskoristile priliku da mu pokažu zahvalnost i da stanu uz njega u ovim teškim vremenima.

Foto: starsport

 

 

Nije zgoreg podsetiti da je Novak uvek prvi da stane u zaštitu kolega i koleginica kada je to potrebno, između ostalog to je i bio glavni razlog da osnuje Udruženje profesionalnih teniskih igrača (PTPA)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (10)

Loading
Ja

14.01.2022 19:52

Srpska posla .sve se brzo zaboravi. Sramota!!!! Nole Kralju

Odgovori 34 4
Nikola

14.01.2022 20:27

Sve je jasno jos od dana kada su se slikale sa Klintonom

Odgovori 40 6
Ivana

14.01.2022 21:03

Mogu da kažem samo "sremota" i stidite se obe ali i još pojedini sportisti tipa Nikola Jokić ali ima ih još. Doduše Jokić i postiže nešto, a ove jadnice osim ispadanja u ranim fazama takmičenja drugo i nisu pokazale. Minimalne kao teniserke još minimalni e kao ljudi, prijatelji.

Odgovori 41 8
Radmila

14.01.2022 21:43

Nole care,ljubavi I zlato nase.Puno te volimo.Ti si nasa snaga.Cuvaj se.Teska su vremena,a mali ljudi.

Odgovori 48 0