(FOTO) OŠAŠAVIO IH: Novak ZVEKNUO ŠAMARČINU Nadalu i Federeru

Autor:

Sport

30.08.2020

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bride im obrazi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Kao što je i najavljivao od juče, Novak Đoković je napustio mesto predsednika "Saveta igrača" i uz Vaseka Pospišila osnovao "Asocijaciju profesionalnih teniskih igrača" (PTPA).

To je Novak potvrdio i na Instagramu, fotografijom sa velikim brojem svetskih tenisera.

- Posle današnjeg uspešnog sastanka, uzbuđeni smo što možemo da saopštimo da kreće sa radom Asocijacija profesionalnih teniskih igrača (PTPA), prvo udruženje sastavljeno samo od tenisera još od 1972. godine - napisao je u sklopu objave Nole.

 

 

Uz Novaka su na terenu u Njujorku stajali Pospišil, koji je sa njim i krenuo u organizaciju, te Krajinović, Karlović, Dodig, Rud, Švarcman, Beretin, Marah, dvojica Herisona, Mektić, Škugor, Martin, Kureši, Pavić, Delijen, Pelja, Bopana, Džumhur, Bedene, Fric, Hurkač, Garin, Kovalik, Majer, Danijel, Fučovič, Mute, Pol, Šapovalov, Ože-Alijasim...

Za razliku od sijaset kolega, Rafael Nadal i Rodžer Federer se nisu solidarisali sa Novakom, već su javno pokazali da su protiv najboljeg tenisera sveta. Ipak, ovim potezom, Srbin im je zalepio takvu šamarčinu, da će im još dugo brideti obrazi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading