PAKUJ KOFERE I KIDAJ IZ AUSTRALIJE! Još BRUTALNIJE od Cicipasa - DOSTA im je Đokovića!

Autor:

Sport

13.01.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada svetski broj 1 Martina Navratilova pozvala je Novaka Đokovića da prizna grešku, spakuje svoje stvari i napusti Australiju!

PAKUJ KOFERE I KIDAJ IZ AUSTRALIJE! Još BRUTALNIJE od Cicipasa - DOSTA im je Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas i Novak Đoković

Ona se sa svojim stavom pridružila Stefanosu Cicipasu, koji je takođe "opleo" po Noletu.

To možda nije nešto što on želi da uradi, ali brojke su zapanjujuće u korist toga da bi trebalo da se vakciniše. Da se svi rešimo ove užasne kovid infekcije, koja muči ceo svet. Zato, progutaj sve to za dobro, zbog svog tima, i svih ljudi. Ovo se dešava u Australiji, gde su imali najveće zaključavanje. Melburn je bio najveći grad pod ključem. Ja želim da pričam o tenisu, ne samo o ovome. Australijanci su u ovome već godinu i po - rekla je Navratilova, koja je uverena u Novakovu grešku, kao i činjenicu da bi bio jedini nevakcinisai teniser u Melburnu.

 

 

Najbolje za Novaka bi bilo da sebi kaže – U redu, napravio sam greške, to nije dobro, ja sam jedini nevakcinisan koji bi trebalo da igra na Australijan openu. Svi ostali nevakcinisani su vraćeni kućama. I prava stvar bi bila da se vrati kući. I ako to uradi, neće više praviti tenziju oko toga, mislim da je to prava stvar, ali on to neće uraditi - zaključila je Martina Navratilova.

Podsetimo, žreb je Đokoviću za rivala u prvom kolu AO dodelio sunarodnika Miomira Kecmanovića, a u međuvremenu je procurio i plan Australijanaca za deportaciju, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
kiki

13.01.2022 13:31

Majko mila, da sam juce umrla ne bi znala koliko je bubasvaba na ovom svetu. Svi se javljaju da komentarisu Djokovicevo zdravstveno stanje, odjednom i kurta i murta specijalisti imunologije i virusologije, pravnici, sudije, advokati. Prvo sto nisu shvatili da Djokovic nije sam sebi dao vizu niti izuzece. Drugo, ako je dva puta imao koronu on ima antitela i zastitu kao i vakcinisani, razlika je samo sto je on prirodnim putem stekao imunitet drugi vakcinom. Trece, sudija je jasno rekao i naglasio, Djokovic je ispostovao sve sto je drzava trazila. Ako neko treba da bude kaznjen, to su spletkarosi i politicari a ne covek kojem su dali potrebne papire a sad se ceo svet digao pa udaraju ni sami ne znaju u sta. Bitno je da se cuje da ste svi bivsi, nekadasnji, uspesni i manje uspesni jos uvek zivi. - Sto ne pitate Nadala kako je 11 dana po objavi da je zarazen, usao u Australiju, i on je krsio pravila. Pardon nije Nadal kriv vec drzavni organi koji su ga pustili u drzavu.

Odgovori 37 3
Branko86

13.01.2022 15:40

Djubre matoro crkni.

Odgovori 15 0
Despot

13.01.2022 18:34

Pokvario ti se vobrator?