UZALUD I ŽALBA: Houk PRELOMIO, Đokovića DEPORTUJU iz Australije u minut do 12?!

Autor:

Sport

13.01.2022

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko deportacije Novaka Đokovića iz Australije samo je odložena, a ne i okončana, prenose tamošnji mediji.

UZALUD I ŽALBA: Houk PRELOMIO, Đokovića DEPORTUJU iz Australije u minut do 12?!

Foto: Tanjug/AP

Naime, "Di Ejdž" (The Age) otkriva detalje plana ministra za imigracije Aleksa Houka, koji je već odlučio da će poništiti Novakovu vizu, ali samo čeka "pravi tajming". Ukoliko bi Houk, primera radi, danas potpisao odluku o poništenju, Đokovićev pravni tim bi imao dovoljno vremena da do početka turnira uloži žalbu i utiče na ishod procesa.

Međutim, ako viza Srbinu bude ukinuta tokom vikenda, on ne bi mogao da zaigra u prvom kolu Australijan Opena, protiv Miomira Kecmanovića, čime bi dalji trud na pravnom polju postao uzaludan. Podmuklo, zar ne?

 

 

Podsetimo da je australijska javnost najavljivala da će Houk prelomiti pre žreba za "Ozi Open", ali je sve namerno prolongirano kako bi Đoković i definitivno ostao bez šanse da brani pehar u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (45)

Loading
Boki

13.01.2022 09:57

Ako igraju prljavo pa su smislili tu podlost za vikend onda u ponedeljak lepo kecmanovic preda bez borbe jer je satro lose i sruši im koncepciju da vide sta su Srbi

Odgovori 230 40
Drasko

13.01.2022 10:59

@Boki - Kecmanović da izađe na teren, spusti reket na Novakov deo terena i preda meč bez borbe! Kakva bi to slika i poruka bila.

Odgovori 168 23
Sumadija

13.01.2022 23:12

@Boki - Fenomenalna ideja ! Jos jefan odgovor kao 99.-e njihovim " Milosrdnim andjelima "...

Kokile

13.01.2022 10:18

NO-VAC, NO-VAC, NO-VAC!!! Posle one silne zajebancije, šikaniranja i gaženja po njegovom dostojanstvu kao čoveka i sportiste, naš Nole je trebao da ih otera u tri lepe i prvim avion da se vrati svojoj kući!

Odgovori 185 44