NOLE, KAPA DOLE! Okrenuo leđa bratu zbog Đokovića - Australijanci će ga dočekati NA NOŽ!

Autor:

Sport

11.01.2022

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski teniser Endi Mari stao je na stranu Novaka Đokovića, kome je odao priznanje na velikoj pobedi nad australijskim sudom.

NOLE, KAPA DOLE! Okrenuo leđa bratu zbog Đokovića - Australijanci će ga dočekati NA NOŽ!

Foto: www.profimedia.rs

Za razliku od brata Džejmija, koji je javno kritikovao Noletov ulazak u Australiju, Endi je "skinuo kapu" Srbinu.

Pozitivno je što više nije u pritvoru. Jasno je da je pobedio na Sudu. Nadam se da sad može da se fokusira na tenis - počeo je Mari, a zatim je dodao:

- Ima još nekoliko pitanja na koje bi trebalo da odgovori. O izolaciji i tako dalje, siguran sam da hoće. Ovde sam da igram i osvajam turnire. Dobio sam prvi meč posle tri godine, frustrirajuće je za igrače, nisam u Melburnu da bih pričao o takvim situacijama.

 

 

Britanac je podvukao da je Srbin bio "sjajan" tokom suđenja.

Nadam se da možemo da okrenemo stranicu. Pobedio je na Sudu, sjajan je bio i izgleda da će biti na Australijan openu. Sviđa mi se što će se najbolji nadmetati, iako ima par pitanja. Dok ne dođu odgovori teško je dati konačan sud - zaključio je Endi Mari.

Podsetimo, žreb za Australijan Open zakazan je za četvrtak, Đoković je postavljen za prvog nosioca, a prvi Grend slem u ovoj godini počinje 17. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading