MNOGO GA SE PLAŠE: Svetski mediji o Novakovom učešću na Australijan openu!

Autor:

Sport

10.01.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi svetski mediji danas su fokus svojih vesti usmerili na dešavanja oko najboljeg svetskog tenisera. Nakon objave da će se Novak Đoković ipak naći na ovosezonskom Australijan openu, mnoge medijske kuće ističu samo jedno, ali i dodaju da će aktuelna situacija ojačati Novakovu želju da ponovo pokori prvi ovogodišnji Gren slem turnir.

MNOGO GA SE PLAŠE: Svetski mediji o Novakovom učešću na Australijan openu!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

U svom tekstu Bi-Bi-Si postavlja pitanje kako će celokupna aktuelna situacija uticati na partije Novaka Đokovića na predstojećem turniru, ali istovremeno ističu da će srpski teniser imati dovoljno vremena za pripremu, a u fokus stavljaju konačnu mogućnost da Đoković osvajanjem trofeja pretekne Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Agencija Rojters u centar pažnje stavlja podatak da se odmah po puštanju iz pritvora Đoković pojavio na terenima Australijan opena, sa porukom da je spreman za trening. Ova agencija citira i reči Novakove majke Dijane sa konferencije za medije u Beogradu. Ona je izjavila da je Novakovo puštanje iz pritvora veća pobeda od bilo kog trijumfa na Gren slem turniru.

Agencija Asošijeted pres smatra da je Novak ostvario veliku pobedu na Sudu i citira Novakove reči da će pokušati da se takmiči na turniru u Melburnu. U tekstu se podseća da Novak ima veliku mentalnu snagu i da bi kroz mečeve na turniru mogao da podiže formu, kojom može da stigne do cilja – rekordne 21 Gren slem titule.

Ugledni francuski L’Ekip u tekstu donosi da slučaj još uvek nije završen, ali da se Đoković odmah po puštanju iz izolacije pojavio u Melburn parku i tako jasno stavio do znanja koje su mu ambicije na ovogodišnjem turniru. Podseća se da je Novak u Melburnu ima veliku podršku srpskih, ali i navijača iz Grčke, pa čak i iz Poljske.

Španska Marka prenosi atmosferu iz restorana Novak u Beogradu, gde su istaknuti neki od Novakovih velikih trofeja i odakle ide njegova najveća podrška.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading