BAŠ JE PRAVI SKOT: Novakova FOTOGRAFIJA žestoko iznervirala premijera Australije, zbog toga mu je napravio PAKAO od života!! (FOTO)

Autor:

Sport

10.01.2022

03:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Đoković gostujući na RTS otktrio je šokantne detalje o teroru Australije i njenog premijera Skota Morisona prema njegovom bratu Novaku.

BAŠ JE PRAVI SKOT: Novakova FOTOGRAFIJA žestoko iznervirala premijera Australije, zbog toga mu je napravio PAKAO od života!! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Skot Morison

Đorđe Đoković je otkrio da je okidač za ovakvo ponašanje australijskih vlasti bila fotografija koju je Novak objavio na Instagramu pred put u Australiju, kojom je obavestio fanove da je dobio medicinsko izuzeće za učešće na AO.

- Pretpostavljam da je to bila tačka spoticanja - rekao je Đorđe i dodao:

- Ta slika koju je objavio, da polazi za Australiju sa medicinskim izuzećem, pokrenula je pohlepnost gospodina Skota (Morisona, premijera Australije) da pokaže narodu... Jer je Novak stigao i napisao da ima medicinsko izuzeće, pa se podigao deo naroda ljut na čitavu politiku Australije, zato što još postoje australijski građani koji ne mogu da se vrate kući, a teniseri dolaze već drugu godinu, uz izuzeća, karantine.

 

 

Mlađi Đoković ističe da je premijer Morison odgovorio silom

- Premijer je na taj gnev odgovorio silom i kad je Novak postavio tu sliku i kad je postala viralna, dok je Novak bio u avionu, Morison je smišljao taktiku kako će se Novak vratiti kući i kako će mu staviti do znanja da se sa Australijom, velikom svetskom silom ne igra - rekao je Novakov mlađi brat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Aleksa

17.01.2022 14:41

Kao što mu samo iđe kaže, od toga nema gore...

ZAvram

17.01.2022 22:03

Баш нас хоће ти скотови! Одахнусмо када нам се Онај, из Оне државе силеџија и убица, био скинуо са грбаче... Кад, ето ти опет скота Скотине, да нам загорча живот! Усправни и поносни уз нашег Новака, и у добру и у злу! Ко се задњи смеје, најслађе се смеје! Не би они питали за цену, када би, недај Боже, Новак узео њихово држављанство. Поједе их завист и љубомора, зло им из очију вири, а пацовске фаце довољно говоре о злу и подмуклости, који их испуњавају. Крај дело краси. А наш Ноле тек хоће и може да их млати као волове у купусу! Ноле, волимо Те, људино и витеже наш!