IMATE LI OBRAZA? Novi napad na Đokovića iz Hrvatske. Sraman tekst kolumniste "Jutarnjeg lista"!

Autor:

Sport

06.01.2022

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi sramni udarac na Novaka Đokovića stiže iz Hrvatske. Ovoga puta najboljeg tenisera sveta izvređao je novinar "Jutarnjeg lista"

IMATE LI OBRAZA? Novi napad na Đokovića iz Hrvatske. Sraman tekst kolumniste "Jutarnjeg lista"!

Foto: Tanjug/AP

Kolumnista "Jutarnjeg lista", Ante Tomić nije birao reči dok je svojim čitaocima objašnjavao dešavanja u Melburnu:

- On je sve ignorisao. Bio je nepopustljivo ohol čak i kada su vakcinisanjem uslovljavali nastup na njemu najznačajnijem turniru, Australijan openu. Debilno se ku**io, u najboljoj tradiciji balkanskog tradicionalnog ku**enja, misleći kako će australijske vlasti, koje se nisu ustezale u nekoliko navrata zaključati stotine miliona svojih građana, samo zbog njega velikodušno otvoriti svoja vrata. Na kraju je ostao sa druger strane aerodromskog šaltera, frustriran i ljut, još uvek ne kontajuči šta ga je snašlo.

Na kraju je navedeni kolumnista došao i do neverovatnog zaključka:

- Bili smo strašno nesretni dok smo gledali finale US opena u septembru prošle godine kada je izgubio od Medvedeva i propustio šansu da senzacionalno završi sezonu, da slavi na sva četiri velika turnira u jednoj godini, prvi nakon Roda Lejvera 1969. godine. Bolno nam je tada bilo da svedočimo njegovom porazu. Ovaj sud, s druge strane, puno nas manje pogađa. Ovu je nogu u gu**u Novak Đoković pošteno zaslužio - završio je kolumnista "Jutarnjeg lista".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (3)

Loading
Marina

06.01.2022 22:33

Koga je još briga šta ta "jajara" misli i piše o Novaku. Pustite ga neka se guši u sopstvenoj mržnji, ljubomori i zlobi.

Odgovori 12 2
jete govna

07.01.2022 02:51

Ja zovem jutarnji list komad toalet papira za prvu nuzdu

nesa151

07.01.2022 11:30

A KADA SU SRBOHRVATI ista lepoga napizali o Srbinu i srbiji nisu mogli OD DUPELIZA!