IMA LI KRAJA GLUPOSTIMA? Jedna fotografija zasmetala Australijancima!

Autor:

Sport

06.01.2022

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković i dalje se nalazi u nemilostima vlasti u Melburnu. Njegova borba za istinu i pravdu traje i trajaće, ali sve češće se pojavljuju informacije o različitim teorijama zavere.

IMA LI KRAJA GLUPOSTIMA? Jedna fotografija zasmetala Australijancima!

Foto: Tanjug/AP

Već je dobro poznato da je Novak Đoković samo jedan od ukupno 26 tenisera koji su dobili medicinsko izuzeće. Međutim, Novak je i jedini od njih kome su vlasti zabranile da stupi na tlo Australije u učestvuje na predstojećem Grend slemu. 

Trenutno se spekuliše sa razlozima zašto je najbolji teniser sveta doživeo takvu sudbinu.

Navodno, Novak je jedini od svih 26 tenisera koji je javno na svom Instagram profilu najavio dolazak u Melburn. S obzirom da njegov profil prate milioni ljudi širom planete, to je izazvalo veliku političku buru u Australiji, koja je rezultovala odlukom o deportaciji da bi se očuvali politički rejtinzi pred predstojeće izbore. 

 

 

Kako prenosi "Kurir" sve je počelo još na tlu Španije kada se Đoković, uz fotografiju sa aerodroma, "pohvalio" da je dobio odluku o medicinskom izuzeću i najavio učešće na prvom ovogodišnjem Grend slemu. 

Nažalost, australijsker vlasti su Đokovića iskoristile kao "žrtveno jagnje" u međusobnim političkim igrama, na opšte zgražavanje većinske sportske i svetske javnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Stojan

07.01.2022 11:37

U toj zemlji morate da krijete sve, svoje radosti is sve sto vas pogadja jer ce vas pokusati zgaziti kad vam je najgore. Toliko su ljubomorni na sve migrante i turiste da u svemu nadju manu. Nikad im ne pokazati nikakvu emociju sto je Nole pokazivao da voli da dolazi u drzavu a njihov teniser ga je godinama proganjao a niko mu nije zamerio. Govorio je sta su drugi mislili samo je glup pa govori za sve. Nazalost mora covek ostati kao kip pred njima i samo govoriti ono sto oni zele da cuju. To je verovatno zbog njihove proslosti ili mozda zato sto imaju mnogo sto su iz brakova rodjaka ali zavist i ljubomora su preveliki.

Dragica

07.01.2022 13:54

Nisu odbili i suspendovali pomoc koju im je Nole pruzao u vrijeme velikih pozara koji su ih zahvatili,pomoc djeci. Neka se stide i neka ih kazni dragi Bog.