NOVAKA SU PRECRTALI: Pojedinci već grabe trofej!

Autor:

Sport

06.01.2022

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser je ponižen. Ne samo da su mu zabranili ulaz na tlo Australije, već sve čine kako bi ga na svaki mogući način i degradirali.

NOVAKA SU PRECRTALI: Pojedinci već grabe trofej!

Foto: tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser neće imati priliku da brani trofej na tlu Australije, a pojedinci kao da su to jedva dočakali, a i jesu, pa kao da se ništa nije ni dogodilo, već sada polemišu o tome ko bi mogao Novaku mogao da "preotme" pehar.

Italijanski teniser Mateo Beretini je danas izjavio:

- Ima mnogo igrača koji mogu da osvoje turnir. Voleo bih da sam to ja. sam ću da kažem, verujem u to.Zverev igra jako dobro, Cicipas je sve bolji, a spektakularne partije pruža i Siner. Ima mnogo tenisera koji mogu do trofeja... Biće uzbudljivo.

Beretini se ipak dotakao i sutuacije oko Novaka Đokovića:

- Imam simpatije prema Novaku. Niko ne želi da bude u takvoj situaciji. Ne znam koliko sati su ga držali, ali nije lepo. U isto vreme mogu i da razumem zašto se Australijanci tako osećaju. Melburn je najduže bio u karantinu u odnosu na ceo svet. Teško je to komentarisati - završio je Mateo Beretini svoje izlaganje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading