NOVAK ZAROBLJEN U AVIONU! Haos na aerodromu - džumbus u Australiji!

Autor:

Sport

05.01.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković prolazi kroz pravu golgotu nakon odluke da mu se ne odobri viza za ulazak u Australiju. On trenutno čeka rešenje cele situacije i to u avionu, iz koga ne sme da izlazi, preneli su tamošnji mediji.

NOVAK ZAROBLJEN U AVIONU! Haos na aerodromu - džumbus u Australiji!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Dok je bio na putu ka Australiji nastao je pravi džumbus, a poslednje informacije govore da je bezbedno sleteo u Melburn oko 23.30 po lokalnom vremenu.

Mediji iz Australije tvrde da je problem nastao zato što je granična policija kontaktirala državnu vladu Australije pošto je navodno Đokovićev tim predao pogrešnu vrstu vize za ulazak u državu Viktoriju, odnosno Melburn.

Zvaničnici graničnih snaga inače imaju pravo da dozvole Đokoviću ulazak u zemlju uprkos neshvatljivom potezu vlade Viktorije da ga odbije, takođe se navodi.

- Verovatno će mu biti dozvoljeno da uđe u Melburn, ali ova greška je napravila potpuni haos- prenose mediji iz Australije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Pile

05.01.2022 13:38

Popi.... Na njihovu demokratiju hvala i Dovidjenja niste dostojni ovakve posle VELIKOG NIKOLE TESLE niste dostojni ni VELIKOG NOVAKA NOLE MI Smo NAJACI IDEMOOO!!!!!

Ана

05.01.2022 14:13

Ako nekome još nije jasno kako izgleda biti Srbin -evo primera:najboljeg na svetu koji pomera granice u jednom sportu, ne podnose i mrze zbog toga što pripada srpskom narodu koji je raspet. Rulja je raspela najboljeg i pre dve hiljade godina. Nije trebalo ni da ide na turnir gde se Nadalu krči put ka 21. tituli. Ima Nole u ovoj godini još tri turnira gde može da uzme titule i da pokaže i dokaže da je najbolji- svih vremena. Glavu gore, Nole, jeste teško biti Srbin ali je lepo.