OTKRIVENO! Novak Đoković prolazi kroz pravi PAKAO!

Autor:

Sport

05.01.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket na svetu Novak Đoković uputio se ka Australiji, gde ga očekuje prvi Gren slem u ovoj sezoni u Melburnu.

OTKRIVENO! Novak Đoković prolazi kroz pravi PAKAO!

Foto: www.profimedia.rs

Prvi reket sveta Novak Đoković

Đoković je zatražio medicinsko izuzeće i na svu sreću ga je dobio, pa će na taj način moći da kao nevakcinisan teniser nastupi u Melburnu.

Otkriveno je i kroz kakav će pakao Novak morati da prođe pdmah po sletanju u Australiju.

Naime, nakon uobičajene pasoške kontrole, Đoković će morati da pokaže medicinsku dokumentaciju koja dokazuje da srpski teniser ispunjava sve potrebne uslove za ulazak u zemlju, iako nema potvrdu o vakcinaciji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Posle toga, Novak prolazi kroz “drugi prsten” kontrole, gde će istu dokumentaciju morati da pokaže medicinskoj komisiji, kao i da usmeno obrazloži razlog zbog kojeg je tražio, i dobio, toliko pominjano medicinsko izuzeće. Ukoliko ovlašćena lica države Viktorija u kontroli na aerodromu u Melburnu prihvate Novakovu dokumentaciju i obrazloženje, tek tada će moći da i zvanično uđe u zemlju.

Ako osoba nije vakcinisana, što se uveliko pretpostavlja za Novaka, pravila nalažu da je neophodan validan dokaz koji obrazlaže takav izbor, kako bi mogla da ima iste benefite kao vakcinisani, prenosi "Objektiv.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading