PEVANJE IM JE SAMO PARAVAN, NAPLAĆUJU USLUGE I PO 500 EVRA: Vendi progovorila o PROSTITUCIJI na estradi!

Autor:

Zabava

05.01.2022

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vendi je uvek imala "oko" da spazi koja starleta se bavi najstarijim zanatom, a sada je rešila da otkrije i neke nepoznate detalje.

PEVANJE IM JE SAMO PARAVAN, NAPLAĆUJU USLUGE I PO 500 EVRA: Vendi progovorila o PROSTITUCIJI na estradi!

Foto: Privatna arhiva

Vesna Vukelić poznatija kao Vendi gostovala je u emisiji Puls Srbije, i tom povodom je rešila da progovori o prostituciji na javnoj scene, kao i njihove povezanosti sa raznim organizacijama.

 

 

Glavna tema već nekoliko meseci jesu upravo starlete koje su povezane sa prostitucijom, a sada je Vendi rešila da otkrije šta se tačno radi na estradi.

- Kada je u pitanju najstariji zanat od vremena pre Isusa Hrista postojali su gradovi u kojima je bilo takvog bluda, Sodome i Gomore, bezakonja, otpadništva. Danas je najlakše prodati sebe, svoje telo, kao ambalažu. Tragično je to što da bi se tako nešto uradilo etičnost mora da bude na najnižem nivou - rekla je Vendi, a prenosi Kurir.rs.

 

 

Vendi dodaje da je najlakša stvar manipulisati sa osobama koje nemaju domaćinsko vaspitanje i ponašanje.

- Najlakše je manipulisati sa osobama koje nemaju temelj, nemaju to domaćinsko ponašanje. Da bi se postala prostitutka, čovek odnosno muškarac i žena mora da budu prostitutke u glavi. Poslednja stanica je prodaja tela, mora da bude niskomoralan. Da bude poltron, rastegljiv - objasnila je Vendi.

 

 

Pevačica je oduvek imala "naočare"za prostituke u rijalitima, pa je tako uvek i znala koja se bavi ovim najstarijim zanatom.

- Imamo reku starleta koje se promovišu kroz rijaliti. Ova snimila jednu pesmu, jedan singl, i misle da im je to karta za nešto. One se bolje prodaju kao pevačice. Pevanje im je samo paravan - objasnila je Vendi.

 

 

Vendi je otkrila da su beogradske prostituke povezane sa raznim organizacijama, pa čak i nekim okultnim.

- Ne smem da otkrivam poreklo informacije, ali reći ću vam ovo. U jednom tajnom društvu, koje ima i svoj naziv, a nalazi se u Beogradu, mislim na ogranak masonerije. Oni dovode te neke žene. Bila je i jedna jako poznata pevačica, zabavne muzike. Pevačica zabavne muzike ga je izd*vala, bila sa svim gazdama, dosta putovala i mnogi su postali nezadovoljni njom.

 

 

- Jedna pevačica imala je svoju cenu, tada je bila 500 evra, to je bilo pre dve godine. Klijenti su nezadovolji pevačicom, jer ona čim završi posao ide kući, a starleta, to je jedna što ima asocijaciju na nešto što leti, e ona ostane da priča sa klijentima i to se njima jako sviđa - otkrila je Vendi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Željko

05.01.2022 13:21

Ko o čemu, ona o nepoštenju.

Probiotik

05.01.2022 21:39

Da li ste vi koleginica, farmaceut?