HAJKA NA NOVAKA ZATO ŠTO JE SRBIN: Bosanci osuli DRVLJE i KAMENJE na Đokovića - SKANDALOZNE PROZIVKE zbog Australijan Opena!

Autor:

Sport

04.01.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković, najbolji teniser planete nastupiće na predstojećem Australijan Openu, a takav rasplet proizveo je salvu kritika u komšiluku.

HAJKA NA NOVAKA ZATO ŠTO JE SRBIN: Bosanci osuli DRVLJE i KAMENJE na Đokovića - SKANDALOZNE PROZIVKE zbog Australijan Opena!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Naime, bosanski "N1" je na skandalozan način izvestio o odluci da se Noletu dodeli medicinsko izuzeće za učešće na prvom Grend slemu sezone.

Put će mu biti malo lakši nego inače, budući da su neki teniseri u vrhu svetskog teniskog poretka otkazali nastup u Melburnu, ali će biti i teži jer će u Australiji srpski teniser biti sam protiv svih! Ako neki iz sportskih razloga do sada nisu želeli da Đoković osvoji novi Grend slem turnir, sada će biti još više onih koji, iz razloga koji sa sportom nemaju nikakve veze, želeti da prvi teniser sveta pognute glave napusti teren u Australiji, a sve zbog načina na koji je Đoković dobio pravo nastupa u Melburnu! Za one koji ne znaju, Đoković će otputovati u Australiju i zaobići obavezu vakcinacije zahvaljujući medicinskom izuzeću, kako je teniser sam objavio na društvenoj mreži Instagram - stoji na sajti pomenutog medija, a nakon čega je usledila prava hajka na Srbina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Pravila o izuzeću od vakcinacije u Australiji su vrlo precizna, a u nekoliko tačaka je pojašnjeno koje su to kategorije ljudi kojima je dozvoljeno da se ne vakcinišu, a da u isto vrijeme mogu stupiti na teritoriju Australije. Teško je verovati da Đoković ispunjava bilo koji od ovih uslova, među kojima su akutni miokarditis i perikarditis, akutna reumatska groznica, ili ozbiljni zdravstveni problemi koji su doveli do hospitalizacije - piše se, između ostalog i dodaje se:

Kako sada stvari stoje, stiče se utisak da, bez obzira na “striktna pravila”, zakon nije isti za sve, a to je razlog za oštre reakcije svih onih koji prate tenis.

Podsetimo, Novak je u dosadašnjem toku karijere osvojio 20 Grend slem titula, devet u Melburnu, a novim peharom Australijan Opena definitivno bi iza sebe ostavio preostala dva velikana koja mu konkurišu za priznanje "GOAT" - Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Konda

04.01.2022 13:44

Novak Đoković je najzdraviji teniser na svetu.

Odgovori 17 1