ĐOKOVIĆEVO DEFINTIVNO NE! Novak RASPLAKAO SRBIJU za Novu Godinu!

Autor:

Sport

31.12.2021

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija tuguje, i to baš 1. januara! Razlog tome je odluka Novaka Đokovića da odustane od puta u Australiju na ATP kup gde na veliku žalost neće braniti boje naše zemlje.

ĐOKOVIĆEVO DEFINTIVNO NE! Novak RASPLAKAO SRBIJU za Novu Godinu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Iako su se svi nadali da uz praznične čarolije, pored činije sa ruskom salatom gledaju Novaka kako gine za Srbiju, od tog užitka neće biti ništa.

Razloga je mnogo, a verujemo da je Nole doneo opravdanu odluku, shodno dešavanjima oko puta u Australiju gde i dalje važe rigorozne mere po pitanju vakcinacije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Noletu visi o koncu i učešće na Australijan openu, a moramo biti i svesni naporne sezone koja je iza Đokovića.

Sve u svemu želimo Noletu još više uspeha i razumemo njegovu odluku da ne igra za Srbiju, iako je ostao gorak ukus kod naših navijača - jer su želeli da gledaju Novaku već prvog dana nove 2022. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
mirjana

01.01.2022 10:07

Setite se Japana.Imao je sansu mogao je da iznese Srpsku zastavu a nije\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\/\\\\\\\\\\\\\\\\I ovoga puta rdja nece da igra za Domacu Srbiju. Teski folirant.

Odgovori 0 24
Milena

01.01.2022 15:43

@mirjana - Sta sve jedna curka (ili mozda neki siptar?) dozvoli sebi da izgovori?! Sram da bude svakog bednika ko tako nesto izgovori! On je najveci i najbolji ambasador ove zemlje Srbije i nekih nezahvalnih bednika.Sada moze da odluci sta god mi (pravi Srbijanci) ostajemo zauvek zahvalni za sve sto je do sada ucinio i za sve sto ce od sada.Ziveo nas BOG NOVAK DJOKOVIC !