NOVO PONIŽAVANJE ĐOKOVIĆA! ATP najstrašnije ISPROVOCIRAO Novaka

Autor:

Sport

14.12.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvog reketa sveta, Novaka Đokovića u narednoj sezoni očekuje veliki posao. Možda i najveći u dosadašnjoj karijeri jer brani titutlu na čak tri grend slem turnira, od kojih će i zavisiti njegov opstanak na liderskoj poziciji ATP listi, koja svoji nepoštovanjem nastavlja da iznenađunje.

NOVO PONIŽAVANJE ĐOKOVIĆA! ATP najstrašnije ISPROVOCIRAO Novaka

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Naime, dok se Đoković priprema za ATP kup koji je na programu početkom januara, na kojem će, najverovatnije imati ulogu selektora teniseke reprezentacije SrbijeATP ga je ponovo negativno iznenadio.

Ovog utorka je asocijacija profesionalnih tenisera (ATP) objavila listu od pet nominovanih za najboljeg trenera u 2021. godini. Naravno da na toj listi nema Novakovih saradnika.

 

 

ATP je odlučio da su proteklu sezonu obeležili treneri Danila Medvedeva (Žiles Karvara), Huberta Hurkača (Krejg Bojnton), Karlosa Alkaraza (Huan Karlos Ferero), Kamerona Norija (Fakundo Lugonjes) i Kaspera Ruda (Kristijan Rud).

Ovaj potez svetske asocijacije je veoma iznenađujući, jer je zapravo nemoguće da se na jednoj ovakvoj listi ne nađe ime trenera tenisera koji je u sezoni osvojio tri trofeja sa najprestižnijih turnira (Australijan open, Vimbldon i Rolan Garos) i takođe igrao finale US opena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)

Loading
Ana Nanut

14.12.2021 13:11

Pustimo našu legendu da živi i odmara u miru. Doneo nam je najveće sportske radosti pa i ako ništa više ne osvoji i na ovpme mu HVALA. JEDAN JE NOLE

LAZARVS

14.12.2021 16:02

Moja pokojna baba bi rekla citiram: "mogu da ga uhvate ponisko". Kraj citata. Jedan je NOLE.