ZAPADU ZAPUŠENA USTA ZA SVA VREMENA: Posle OVIH REČI, Đoković se zadovoljno SMEŠKA!

Autor:

Sport

10.12.2021

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuskinja Marion Bartoli stala je u odbranu Novaka Đokovića, a svojim izlaganjem srušila je stereotipe o srpskom teniseru.

ZAPADU ZAPUŠENA USTA ZA SVA VREMENA: Posle OVIH REČI, Đoković se zadovoljno SMEŠKA!

Foto: Tanjug/AP

Ona je istakla da je, nasuprot uverenjima na Zapadu, Nole "plemenit i nesebičan", o čemu svedoči i njegova borba za poboljšanje statusa slabije rangiranih igrača kroz PTPA.

Znam Novaka veoma dobro. Nasuprot uvreženom verovanju, mislim da je Novak nesebičan i plemenit, ali takođe i izuzetno inteligentan - rekla je Bartoli, a zatim je dodala:

 

 

Novakov pristup sa PTPA nije takav da stvori moćnog oponenta ili da vrši pritisak. On jednostavno želi da brani interese slabije rangiranih kolega, da im omogući da zarade više novca i imaju više sredstava za život.

Francuskinja je povukla paralelu između Đokovićevog "ubilačkog instikta" na terenu i altruizma van njega.

Đoković je osoba koja je duboko orijentisana ka drugima. Na terenu, on ispoljava instinkt ubice, ali u životu to nije slučaj i on često gleda izvan svojih interesa - zaključila je Marion Bartoli.

Podsetimo, 37-godišnja Francuskinja je tokom profesionalne karijere osvojila osam titula u singlu, uključujući i Vimbldon 2013. godine, a najbolji plasman na WTA listi ostvarila je pre devet godina, kada je zauzimala sedmu poziciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading