NIŠTA OD AUSTRALIJAN OPENA! Šampion poručio - neću da se VAKCINIŠEM!

Autor:

Sport

11.12.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski teniser Pjer-Igo Erber, inače nekadašnji šampion na Australijan openu u dublu, poručio je organizatorima ovog turnira da se neće vakcinisati!

NIŠTA OD AUSTRALIJAN OPENA! Šampion poručio - neću da se VAKCINIŠEM!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa peharom u Australiji

Francuz je trenutno 110. igrač sveta, a najbolji rezultat u Melburnu mu je treće kolo, do kog je stizao dva puta, 2016. i 2019. godine.

 

 

On je u paru sa zemljakom Nikolom Mauom slavio 2019. u finalu Australijan opena nad Henrijem Kontinenom i Džonom Pirsom, a pre manje od mesec dana osvojili su i zlatni Masters u Torinu.

Podsetimo, već mesecima unazad vlada dilema da li će Novak Đoković igrati u Melburnu... Nole se navodno još uvek nije vakcinisao, stoga, čeka se rasplet u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Goran

11.12.2021 18:13

Nedaj nole da te bagra truje

Eto!

13.12.2021 19:29

Njemu i svim slicnima B U D A L A M A zelim najtezi oblik korone, pa ako se iavuce, da zapamti vo vjeki vjekov!

nesa151

29.12.2021 09:50

NOLE donosi odluku kad sve saslusa pa i lekara.On nece da se vakcinise i remeti funkcije svog organizma jer ima i vise nego vakcinisani ANTITELA!On i samo on zna zasto je onako mlako izgubio cetvrtitur.On NOVAK i ako izgubi bodove a videcemo mnogo vise ce izgubiti ORGANIZATOR(pola milijarde eu-da smejte se ali sracunajte ako znate)!OSTAVKU je podneo najodgovorniji covek za organizaciju a znate zasto (NEREDI,VRACANJE KARATA,PRESTANAK VISE OD UOBICAJENIH 50% KUPOVINE,TV PRENOSI,REKLAME)Zna covek sta bi ga ocekivalo.A tek sta ce da im radi SRPSKA DIJASPORA?