SVE ĆE UČINITI ZA SRBIJU: Đoković podigao naciju NA NOGE pred MEČ ODLUKE!

Autor:

Sport

01.12.2021

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković izrazio je zadovoljstvo trijumfom nad Kazahstancem Aleksanderom Bublikom, ali je podvukao da je "Dejvis kup timsko takmičenje".

SVE ĆE UČINITI ZA SRBIJU: Đoković podigao naciju NA NOGE pred MEČ ODLUKE!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nole je još jednom pokazao da je spreman da učini sve za svoju zemlju, kada je odgovorio da je spreman za borbu i u parovima, ali da je odluka ipak na selektoru Viktoru Troickom.

Hvala publici na dolasku i podršci. Još uvek posao nije gotov. Pobedio sam singl, ali je sada 1:1. Dejvis kup je timsko takmičenje, nadam se pobedi - izjavio je Novak odmah nakon pobede nad Sašom, a potom je uporedio atmosferu u Madridu i Insbruku:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak mu nije ostavio ni promil šanse - Aleksander Bublik

Velika je razlika kada su navijači tu, zbog toga igramo tenis. Hvala svima jer mi uvek dajete dodatnu motivaciju i energiju. Ja volim da imam fanove na stadionu, nije kao u Insbruku.

Naravno pitanje o nastupu u dublu je bilo neminovno, a Đoković nije imao dilemu.

Da vidimo šta će reći selektor, ali ja sam spreman - oduševio je Srbiju Đoković.

Podsetimo da će se bolji iz susreta Srbija - Kazahstan sastati sa Hrvatskom u okršaju sa finale nezvaničnog prvenstva sveta u tenisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading