ĐOKOVIĆ MI DUGUJE VEČERU: Medvedev OTKRIO ko je uticao da se Srbija "pogura" u četvrtfinale!

Autor:

Sport

29.11.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je teniska reprezentacija Rusije svoj plasman u četvrtfinale overila i pri rezultatu 1:1 sa selekcijom Španije, rešili su da poguraju i Srbiju u tom smeru, te je ruski dubl u sastavu Karacev i Rubljov posle preokreta slavio nad Lopezom i Granoljersom.

ĐOKOVIĆ MI DUGUJE VEČERU: Medvedev OTKRIO ko je uticao da se Srbija "pogura" u četvrtfinale!

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Medvedev

Najbolje rangirani ruski teniser Danil Medvedev uspeo je da izravna rezultat na 1:1 i tako omugući i Srbiji i Rusiji prolaz u narednu rundu. Medvedev je u singlu bio bolji od Karenja Buste.

Nakon meča drugi reket sveta bio je dobro raspoložen, a na pitanje da li je zaslužio večeru od Đokovića, Rus je uz osmeh odgovorio.

- Videćemo. Sigurno neće biti večere dok traje završnica u Madridu, ali kada sve prođe što da ne - istakao je Medvedev.

 

 

Drugi reket sveta je takođe otkrio i jedan zanimljiv detalj tokom meča protiv Španije.

- Primili smo veliki broj poruka od ljudi iz Srbije. Neću da kažem ko je u pitanju. Pisalo je naravno „Pobedite“, „Navijamo za vas“. Iskreno bilo je veoma zabavno. To je draž ovog formata Dejvis kupa. Mi nismo ni hteli da izbacimo Španiju ili ostavimo Srbiju. Igrali smo za sebe. Na kraju je bio takav rasplet da Srbija ima više razloga za zadovoljstvo - izjavio je Medvedev.

Što se tiče daljeg žreba turnira, Srbija i Rusija mogu da se sretnu tek u finalu u borbi za Salataru, dok će izabranici Viktora Troickog u četvrtfinalu u Madridu na megdan Kazahstanu (1. decembar), dok će u glavnom gradu Španije Rusija za prolaz u polufinale igrati protiv Švedske (2. decembar).

Ukoliko Srbija pobedi ide na boljeg iz meča Italija – Hrvatska, dok će Rusi na pobednika meča između Velike Britanije i Nemačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading