MIT O NOVAKU JE PROŠLOST: Vilander ŠOKIRAO planetu - Đokovićev KRAJ?!

Autor:

Sport

24.11.2021

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šveđanin Mats Vilander često nervira Srbe svojim neukusnim komentarima na račun Novaka Đokovića, a ovoga puta je izustio reči koje od njega još uvek nismo čuli.

MIT O NOVAKU JE PROŠLOST: Vilander ŠOKIRAO planetu - Đokovićev KRAJ?!

Foto: Tanjug/AP

Mats Vilander i Novak Đoković

Po Vilanderu, 2021. godina je pokazala da se teniseri iz "mlađe garde" više ne plaše najboljeg igrača u istoriji tenisa, što označava kraj njegovog oreola nepobedivosti.

Najveća razlika je u tome što momci koji su iza Novaka, sada veruju da mogu da ga pobede na svakoj podlozi u bilo kom trenutku. Mislim da ga se više ne plaše, osim u situaciji kada se igra četvrti ili peti set na Grend slemu - ocenio je Vilander, a zatim je analizirao mogućnost da Nole propusti Australijan Open.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hoće li Srbin krenuti po 10. titulu u Melburnu?

Ne znam šta će Novak da uradi. To je Grend slem na kojem je imao najviše uspeha. To je mesto na kome bi mogao da osvoji 21. titulu. Ali istovremeno, on razmišlja o svom zdravlju, dugoročno o budućnosti. Ne bi me iznenadlio da Novak ne ide. Da li će to biti loše po turnir? Da, na jedan način. Ali istovremeno bismo dobili šansu da dobijemo novog grend slem šampiona - apostrofirao je Mats Vilander.

Podsetimo da Đokovića do kraja kalendarske godine čeka takmičenje u Dejvis kupu, dok je Otvoreno prvenstvo Australije na programu od 17. do 30. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Зоран

24.11.2021 21:50

Новак је већ легенда и трајаће вечно. Федерер и Надал су били ту да би Новак могао да покаже како се игра најбољи тенис. А ти виландеру иди и пробај да успориш деменцију која те снашла. Знаш и сам, лека ти нема.

Odgovori 15 4
Eto!

25.11.2021 16:05

A u cemu je problem? Pa i Novak je bio mlad i buducnost tenisa, pa je mozda sad dosao red na druge. To je normalno i nije razlog ni za vredjanje, ni za ljutnju!

nesa151

25.11.2021 16:53

Boze STO JE RUZAN OVAJ COVEK! A takvi su zavidni,ljubomorni i nesretni treba ih izbegavati!