KAKAV JE OVO BAŠIBOZUK: Nadal i Federer su GOSPODA, a Đoković je... Ima li TRUNKU stida?

Autor:

Sport

19.11.2021

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvežanin Kasper Rud govorio je o Novaku Đokoviću, posle plasmana u polufinale Završnog mastersa u Torinu.

KAKAV JE OVO BAŠIBOZUK: Nadal i Federer su GOSPODA, a Đoković je... Ima li TRUNKU stida?

Foto: Tanjug/AP

Norveški as je iznenadio Rusa Andreja Rubljova, a prethodno ga je pohvalio Nole, pre svega zbog ponašanjja. Ipak, Rud je otkrio da su mu uzori Rafael Nadal i Rodžer Federer, zbog gospodskog ponašanja na terenu.

To je lepo što je rekao. Uvek se trudim da budem dobar momak, bilo da izgubim ili pobedim. Mislim da je to velika zasluga moje porodice koja me je vaspitala da tako razmišljam. Naravno, uvek je moguće pokazati frustraciju na terenu, ali je uvek lepo ostati miran i biti ljubazan, na zemlji. To su za mene važne vrednosti - počeo je Rud, pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rud iznervirao Đokovićeve navijače

Rekao sam sebi kada sam ušao na Tur da želim da do kraja karijere ne polomim nijedan reket. Mogu da imenujem samo jednog igrača iz top 10 kome je to uspelo, a to je Rafael Nadal. Federer je takođe sjajan, izuzev jednog slučaja u Majamiju kada je polomio reket. Njih dvojica su bili izvanredni u svom ponašanju - zaključio je Kasper Rud.

Podsetimo, on će se u polufinalu u Torinu sastati sa Danilom Medvedevim, dok će Novak Đoković na megdan Aleksandru Zverevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading