TRI DANA MOLITVE POVODOM ARANĐELOVDANA: Ovo je najbolji dan da zatražite sreću, zdravlje i ispunjenje želja

Autor:

Vesti

19.11.2021

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postroje dani kada je najbolje vreme da od svetoga Arhangela Mihaila zatražite sreću, zdravlje i ispunjenje želja.

TRI DANA MOLITVE POVODOM ARANĐELOVDANA:  Ovo je najbolji dan da zatražite sreću, zdravlje i ispunjenje želja

Foto: wikipedia.org

U nedelju slavimo jedan od većih praznika Srpske pravoslavne crkve - Aranđelovdan. Upravo ovo je dan kada se morate obratiti našem anđelu čuvaru - najstrožem, ali i najpravednijem svetom Arhangelu Mihailu, vođi nebeskih trupa. Ipak, važno je da mu se molite tri dana.

Arhangel Mihailo je onaj anđeo koji je svrgnuo Lucifera u borbi između dobra i zla, svetlosti i tame.

Postroje dani kada je najbolje vreme da od svetoga Arhangela Mihaila zatražite sreću, zdravlje i ispunjenje želja.

20. novembar - U toku sutrašnjeg dana pokušajte da izbegnete neprijatne susrete i mesta koja ne volite. Između 14.12 sati i 14.45 časova tražite da vas zaštiti od zlih ljudi, negativne energije, kao i da vam podari mir i snagu.

21. novembar - Ovo je dan svetog Arhangela Mihaila, te obavezno otiđite u crkvu i zapalite sveću. Molite se svom anđelu. Na ovaj dan tražite da vam se ispuni najdublja i najvažnija želja. Važno je da otvorite dušu i srce, da delite radosti i tugu i na kraju da se zahvalite. Nebo tokom celog ovog dana prima molitvu.

22. novembar - Tokom ovog dana zatražite od Arhangela Mihaila da vam pomogne sa teškoćama na poslu. Nije važno da li je u pitanju želja za većom platom, boljom pozicijom ili drugim poslom, svoju želju zamislite u periodu od 8.48 pa do 9.32 i pomolite se.

Na osnovu predanja, Arhangel Mihailo je kao nagradu od Boga dobio mogućnost da se dva puta godišnje spusti u pakao i oslobodi duše grešnika pružajući im počinak u nebeskom carstvu.

Zbog toga je važno da na velikog svec posetite crkvu, zatražite sreću i blagostanje, ali i dan kada je poželjno da učinite što više dobrih dela. Izbegavajte svađe, bes, negativnost.

Takođe, od Aranđelovdana pa do 28. novembar kada počinje Božićni post, oprostite svojim neprijateljima i očistite dušu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading