DOKLE, BRE, VIŠE: Novaku stigla nova PRETNJA iz Australije, žele da ga maksimalno DESTABILIZUJU!

Autor:

Sport

07.10.2021

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tod Vudbridž je poslednji u nizu ljudi iz sveta tenisa koji su pripretili Novaku Đokoviću da neće igrati na Australijan openu ukoliko se ne vakciniše.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Novak Đoković

Već nekoliko dana je poznata odluka vlasi Australije i vlasti države Viktorija da svi profesionalni sportisti koji se takmiče u Australiji moraju biti vakcinisani.

Čim je doneta takva odluka mnogi mediji u Australiji krenuli su sa napadima na Novaka Đokovića, iako i dalje nije poznato da li se najbolji teniser sveta vakcinisao ili nije.

Premijer države Viktorija pripretio mu je da neće moći da dođe na AO ukoliko se ne vakciniše, a sada je isto uradio i nekadašnji teniser Tod Vudbridž.

- Teško je, on je imao kovid ranije, očigledno oseća da ima posebnu snagu da se bori sa tim. Realnost je da ostatak sveta radi ono što mi radimo ovde. Mislim da je realno da mislite da će u nekom trenutku morati da se vakciniše - smatra Vudbridž.

On kaže da to nema veze sa organizatorima AO, već sa samom državom Australijom.

To je van domena Tenis Australija, radiće se o tome šta Vlada odluči da je potrebno da bi se ušlo u zemlju. Ako želi da dođe i igra na Australijan openu, izvesno je da će morati da se vakciniše. Lično, mislim da je to dobro. Već neko vreme to je prikazano igračima kao najverovatniji scenario svega ako žele da dođu u Australiju.

Vudbridž je svestan kakvu težinu za Novaka donose predstojeći Grend slemovi.

- Ulog za Novaka je veliki, jasno je da će o svemu morati ozbiljno da razmisli. Izjednačen je po broju slemova sa Federerom i Nadalom, ali želi da ih prestigne i poveća jaz. Uoči turnira koji je osvajao toliko puta, morate da verujete da ozbiljno razmišlja o tome. Za mene bi bio šok da ne dođe u Australiju.

Sve ove izjave bivših tenisera, australijskih vlasti, novinara su zaista smešne, jer, kao što smo i napisali, nije poznato da li se Đoković vakcinisao ili nije. A, i sa druge strane nejgova je lična odluka kada će i da li će to učiniti. Tako da se iz svega ovog može izvesti da je jedini cilj svih njih da destabilizuju Novaka pred start njegovog omiljenog Grend slema u Australjij, jer znaju da bi Đoković titulom u Melburnu i zvanično dobio status teniskog GOAT-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maśa

07.10.2021 17:57

Pa lepo da im objasni da je svetosavac i da pali tamjan redovno, razumeće.