CEO SVET JE OVO ČEKAO: Evo kada se Đoković vraća na teren!

Autor:

Sport

07.10.2021

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet je konačno dočekao odluku svetskog broja jedan, Novaka Đokovića na kom će narednom turniru nastupiti posle poraza u finalu US opena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković ne sme da propusti Pariz

Naime, srpskog tenisera nećemo gledati u Indijan Velsu gde je otkazao učešće ali je zato planiran na Mastersu u Parizu gde je prvi na listi učesnika. 

Međutim, organizatori turnira su na naslovnu fotografiju koja najavljuje ovaj događaj stavili Danila Medvedeva koji je branioc osvojene titule iz 2020. godine. 

 

 

Masters u Parizu na programu je od 30. oktobra do 7. novembra. Nakon toga sledi završni turnir u Torinu na kojem je Đoković takođe obezbedio učešće. 

Ono što takođe trena istaći kada je Novak u pitanju je i to da su male šanse da Novak propustiti Parizu, jer bi time mogao da dovede u pitanje da li će godinu završiti na prvom mestu.

Ukoliko bi Medvedev napravio dobar rezultat na Indijan Velsu, prišao bi Novaku na 990 bodova zaostatka kada je u pitanju ATP trka, koja ove sezone određuje ko će godinu završiti kao prvi reket sveta, što je jedan od rekorda koji Đoković juri, pošto bi na kraju sezone mogao da bude prvi u istoriji koji je sedam puta godinu završavao kao prvi teniser sveta i pretekao bi Pita Samprasa.

Novaku ovu neplanirano dugu pauzu ulepšavaju mu brojni navijači širom sveta.

Jedna od njih danas mu je poslala kolekciju svojih crteža koji su nastali tokom Novakovih pohoda na tri Gren Slem trofeja ove sezone - Australijan open, Rolan Garos i Vimbldon.

Novak je to video, a na Tviteru nije krio oduševljenje njenim trudom, uz veliku zahvalnost na ovoj lepoj poruci.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading