OVOGA PUTA ĆU JA DA SLAVIM: Medvedev GRMI pred finale US Opena!

Autor:

Sport

10.09.2021

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Danil Medvedev oglasio se pred finale US Opena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev nakon osvojenog poena protiv Ože-Alijasima

Rus je rutinski izašao na kraj sa Kanađaninom Ože-Alijasimom, a sada se nada drugačijem ishodu u odnosu na finale iz 2019. godine, kada je poražen od Rafaela Nadala.

Poslednji put je bio lud meč. Ako će da bude isti nadam se da mogu da pobedim. Uživaću sada u pobedi, uvek je dobro kada prvi to izboriš. Biće zanimljiv meč između Đokovića i Zvereva - rekao je Medvedev nakon trijumfa.

Drugi nosilac na Otvorenom prvenstvu Amerike je, potom, detaljnije analizirao okršaj sa kanadskim igračem.

- Čudan meč, svi su osetili da će biti 1:1 u drugom setu i da može da ode u drugom smeru. Uspeo sam da spasim set loptu, Feliks je promašio volej i uspeo sam da se vratim i na kraju slavim. Ne mislim da sam igrao na najvišem nivou, ali sam srećan što sam u finalu - poručio je Medvedev sa terena, a zatim je objasnio kako se vratio u drugom setu, od zaosttka od 5:2:

Na 5:4 sam znao da je važan trenutak meča i da moram da uradim sve. Da tu mogu mentalno da ga slomim, to se i dogodilo.

Podsećanja radi, Danil Medvedev će igrati u svom trećem Grend slem finalu, a boriće se za prvi pehar na najvećim turnirima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading