NEZAPAMĆENO! ŽELI KAO NOLE: Branilac titule bez DLAKE na jeziku uoči završnice US Opena!

Autor:

Sport

11.09.2021

00:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski teniser Dominik Tim rekao je da Novak Đoković oseća veliki pritisak u Njujorku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Nole na US Openu juri veliki podvig, osvajanje kalendarskog slema, nešto što nijednom igraču nije pošlo za rukom, još od Roda Lejvera, 1967. godine.

Mogu samo da verujem da je to veliki pritisak, nešto što je mnogima od nas nezamislivo. Osvojiti jedan slem je veliki pritisak, ali kalendarski... Pa ja nisam bio ni rođen kada se tako nešto prošli put desilo u muškom tenisu. To pokazuje kakvo je to dostignuće - kazao je osvajač Otvorenog prvenstva Amerike 2020. godine, pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Odao priznanje Novaku i veruje u njega - Dominik Tim

Novak je i dalje favorit za titulu, jedini je u žrebu koji ima osvojenu titulu. Ima na umu taj cilj i uradiće sve da ga ostvari. Voleo bih da sam u njegovim cipelama i da osetim kako je to, ali bih radije da budem u svojim i da pokušam da ga sprečim da to uradi. Ili će sjajan mladi igrač uzeti titulu, ili ćemo videti apsolutnu istoriju - podvukao je Dominik Tim.

Podsetimo, prvi finalista u Njujorku je Danil Medvedev, koji je savladao Kanađanina Ože-Alijasima, a on čeka boljeg iz meča Đoković - Zverev u borbi za pehar na poslednjem Grend slemu tekuće sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading