ZVEREV OPASNO ZAPRETIO ĐOKOVIĆU: Novak NEKA PUZI, ja odoh u finale!

Autor:

Sport

09.09.2021

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U polufinalu poslednjeg gren slema ove sezone - US opena imaćemo priliku da ispratimo reprizu polufinalnog meča Olimpijskih igara u Tokiju u kojem se sastaju Novak Đoković i nemački teniser Aleksander Zverev, inače olimpijski šampion.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Repriza polufinala Tokija

Nemački teniser se u sredu u Njujorku prvi plasirao među četiri najbolja igrača, a njegova izjava posle meča jasno govori - želi da ode u finale ko god mu bude bio rival.

Podsetimo se, Zverev je savladao Lojda Herisa 3:0 i, a sada će u polufinalu morati da igra protiv najboljeg tenisera sveta.

- Servirao je neverovatno u prvom setu, nisam imao mnogo šansi. Nekako sam dobio taj prvi set, to me je opustilo. I kasnije je počeo odlično da udara lopticu, ali sam uspeo da dobijem meč - rekao je Zverev na terenu, odmah posle pobede nad Herisom i potom se fokusirao na meč Đokovića i Beretinija.

- Gledaću meč, naravno, kao i svi drugi. Isto kao i prošli meč. Oni neka igraju pet sati, neka puzeći izađu sa terena i budu veoma umorni, a ja odoh u finale. Tome se nadam - jasno je poručio Zverev.

On je potom na konferenciji za medije detaljnije pričao kako pobediti Đokovića.

- Protiv Novaka se pripremate da odigrate najbolji mogući meč, da budete savršeni, u suprotnom nećete pobediti. Uglavnom ne možete da budete savršeni i zato velika većina igrača gubi od njega. Protiv njega vi ste ti koji morate da pobedite, vi morate da dominirate u poenima. Ne smete da grešite. On je najbolji igrač na svetu i jako je teško pobediti ga - poručio je Zverev na konferenciji za medije.

Meč Đokovića i Zvereva biće na programu u petak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

09.09.2021 11:49

Na olimpijadi je Zverev pobedio jer je premija bila mala... Ovde za dva miliona eura on nema sta da trazi!