ITALIJAN OSPORAVA ĐOKOVIĆA: I ako osvoji US open NOvak neće biti veliki kao Federer!

Autor:

Sport

09.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete Novak Đoković korača ka tituli najvećeg tenisera svih vremena i sve je manje onih koji se usuđuju da mu to ospore.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Italijan osporava Đokovića

Naime, srpski teniser u Njujorku, na US openu, juri četvrtu gren slem titulu u sezoni kojom bi se izjednačio sa Rodom Lejverom kojem je jedinom do sada pošlo za rukom da u jednoj sezoni osvoji sve četiri najveće titule.

Osim toga, to bi Novaku bila 21. grend slem titula u karijeri čime bi ostavio iza sebe Rodžera Federera i Rafaela Nadala koji imaju po 20 trofeja.

Međutim, još uvek ima onih koji ne priznaju veličinu Đokovića, a tu spada i nekadašnji italijanski teniser Nikola Pjetranđeli.

 

 

Na pitanje ko je najbolji svih vremena u istoriji "belog sporta", Italijan odgovara:

 - Bez sumnje to je Rodžer Federer - rekao je Pjetranđeli u razgovoru za ''Korijere dela Sera'' o najvećem teniseru svih vremena, a onda je krenuo o Novaku.

- On neće prestići Federera, čak i ako postavi rekord po Gren slemovima. Recimo da je Novak veliki koji nikada neće biti najveći - zaključio je Pjetranđeli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ceca

09.09.2021 06:55

E, baš ga briga šta misli neki bivši i matori teniser! Zašto uopšte objavljujete nebitna mišljenja?! Ono što je Novaku bitno, a i nama, je da osvoji US Open i potvrdi da je NAJBOLJI SVIH VREMENA!

Predrag

09.09.2021 07:23

Lupa gluposti a Vi mu pravite društvo. Samo oni koji imaju tuce grandslam-ova mogu da komentarišu. Brojevi su jedino merilo. Štoperica beleži a ne srce...