VOLIM FEDERERA, ALI ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI SVIH VREMENA: Teniska zvezda kojoj je Novak DOŠAO GLAVE priznala ko je na VEČNOM VRHU!

Autor: Republika

Sport

04.09.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalista ovogodišnjeg Vimbldona Mateo Beretini je istakao da je fan Rodžera Federera, ali da je Novak Đoković GOAT.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer i Novak Đoković

Repriza finala Vimbldona Đoković-Beretini će se desiti, ako sve prođe bez iznenađenja, u četvrtfinalu US opena

Italijan je naveo pred nadolazeći duel da statistika govori u Đokovićevu korist tokom debate na temu najboljeg tenisera svih vremena:

- Debata je sve intenzivnija, ali brojke kažu da je Novak Đoković već sada najbolji svih vremena. Iznad svih tih stvari koje je osvojio u karijeri je činjenica šta on pokazuje kada je na terenu. Nema sumnje da je Nole među velikanima ovog sporta - kaže Mateo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Finale Vimbldona: Đoković i Beretini

Svestan je veličine i kvaliteta "velike trojke":

- Nikad nisam krio da sam veliki ljubitelj Rodžera Federera. Bio sam kao klinac i sada sam. Velika trojka je neverovatna, ali svaki od njih ima nešto posebno. Svi su različiti, ali dele mnogo kvaliteta, tako da je teško reći šta bi to od svakog činilo savršenog igrača.

Svestan je i da je blizu dan kada će Federer reći zbogom tenisu:

- Očigledno je da svedočimo vremenu kada se Federer oprašta od tenisa zbog godina i svih tih povreda koje je imao protekloh sezona. Šteta je, ali dobro je da možemo da još uživamo u ovoj trojici vanserijskih šampiona - dodao je Mateo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading