ZAPAD ŠOKIRAN TEKSTOM: Novak rame uz rame sa DŽORDANOM, hejterima ZAPUŠENA USTA!

Autor: Republika

Sport

16.08.2021

12:02 >> 12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NOvinar meksičkog lista "La Razon", Karlos Velaskez, napisao je tekst u kom Novaka Đokovića stavlja rame uz rame sa Majklom Džordanu na lestvici najvećih sportskih ikona svih vremena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Svi znamo kakav stav imaju zapadni mediji prema Đokoviću, zato svaki pohvalni članak valja istaći, kakav je i Velaskezov sa naslovom "Supernovak":

- Najbolji sportista na planeti posle Majkl Džordana nije Majkl Felps, nego Novak ĐokovićOvo je dokazao ove godine kada je izjednačio rekord Rodžera Federera i Rafaela Nadala po broju osvojenih Grend slem titula (20).

Meksički novinar je istakao da je samo pitanje vremena kada će Novak postati rekorder po broju Grend slemova, te da mu Federer i Nadal nisu konkurencija:

- Novak, ili Nole će postati teniser sa najviše Grend slemova, rekord se već može videti na kraju tunela. Kada to ostvari niko osim Federera i Nadala neće moći da se takmiči s njim.

Prema Velaskezu, izlivi besa na Olimpijskim igrama su odraz žara s kojim igra i u ovoj fazi karijere:

- Nakon 22 pobede zaredom izgubio je priliku da osvoji Zlatni slem, zlato na Olimpijskim igrama. Ceo svet je pričao o njegovom ispadu, kada je razbio reket. Na društvenim mrežama su ga ekspresno zasuli kritikama. Nole je komentarisao kako se nosi sa pritiskom, a tokom Olimpijskih igara je zanemario sopstvene savete - navodi Karlos.

Velaskes ističe da je Novak ljudsko biće i da svakome može da se desi da u jednom momentu izgubi živce.

- Nole nije robot i to je najbolja stvar koja se može dogoditi tenisu ili bilo kom sportu. Da, to je beli sport, ali tu ima i krvi i znoja. Svi oni koji su ga kritikovali zbog eksplozije emocija zaboravili su da se ljudske emocije ne mogu zauvek potisnuti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading