HAOS NA STARTU US OPENA: Marej optužio Cicipasa da VARA (VIDEO)

Autor:

Sport

31.08.2021

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već prvog dana US opena viđen je pravi maratonski meč. Cicipas je uspeo da u pet setova savlada nekadašnjeg broja 1 - Endija Mareja rezultatom 2:3 (6:2, 6:7, 6:3, 3:6, 4:6) nakon četiri sata i 44 minuta igre.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mladi Grk izazvao haos na samom startu

Ono što je svima zasmetalo u ovom meču je to što je Cicipas ponovo koristio pauze za toalet kako bi zaobišao pravila što je žestoko iznerviralo Britanca koji ga je optužio da je prevarant.

Počeo je Marej bolje meč i relativno lako dobio prvi set, da bi u drugom izgubio posle napornog taj-brejka.

Cicipas u poslednje vreme kao da je navikao da igra iscrpljujuće mečeve, da bi u finalnom setu izazvao nervozu kod Mareja odlukom da napravi pauzu za toalet od sedam-osam minuta.

Podsetimo se, isto se desilo i u Sinsinatiju kada su ga optužili da je tako komunicirao sa svojim stručnim štabom, pa ga je i publika u Njujorku izviždala.

- On vara - vikao je Marej ka svom stručnom štabu na tribinama.

- Tu je toalet. Šta misliš šta je radio? Ja nikad u životu nisam napravio toliko dugu pauzu da bih otišao u toalet - vikao je britanski teniser supervizoru Geriju Armstrongu, međutim pravila ne brane Cicipasu to da čini.

- Izgubio sam svako poštovanje prema njemu - rekao je Marej i dodao da bi isto rekao i da je pobedio, kao i da smatra da je vreme da se zastarela pravila menjaju.

Cicipas će u drugom kolu odmeriti snage sa Manarinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading