MEDVEDEV PROGOVORIO O RUŠENJU ĐOKOVIĆA: Neću da lažem...

Autor:

Sport

21.08.2021

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi teniser sveta Danil Medvedev je na dvokorak od nove titule u Sinsinatiju, a mislima je već na US Openu gde će kao glavnog konkurenta za titulu imati najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Medvedev igra u polufinalu Sinsinatija od 19.00, i to protiv zemljaka Andreja Rubljova.

- Pokušava da jako udara lopticu, forhendom, servisima. Nadam se da ću pokazati nivo tenisa kao u prethodnim rundama. Srećan sam što je u pitanju rusko finale. Nastavljamo da napredujemo, igramo dobro, iako smo prijatelji, bićemo rivali u tom meču- rekao je Medvedev o narednom protivniku.

Medvedev je 2019. je igrao finale US opena, pa je jedan od glavnih favorita za osvajanje i ulazi u borbu za Gren slem titulu sa ogromnim ambicijama.

- Favorizuju me jer loptica leti brzo. Generalno mi se sviđaju uslovi u Americi. Trenutno je moj nivo samopouzdanja visok.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev drugi favorit na US Openu

Svestan je da Novak Đoković dolazi sa namerom da osvoji i poslednji Gren slem u sezoni, ali veruje da ima svoje šanse.

- Đoković je najveći favorit na US openu. Osvojio je do sada sve Grend slemove, iskusan je i igra na odličnom nivou. Neću da lažem. Ne smeta mu što igra pod pritiskom. Ja ću se truditi da dam sve od sebe i znam da ću, ako zadržim ovaj nivo, imati dobre šanse da odem daleko- zaključio je Rus.

Medvedev i Đoković neće moći da se sastanu pre finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading