ŽIVI BILI, PA VIDELI: Đoković protiv kraljice Elizabete i UNIVERZUMA ruši sve TEORIJE KRITIČARA! (FOTO)

Autor:

Sport

12.08.2021

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je vlasnik nekoliko rekorda koji su nedodirljivi, a jedan mu teniska javnost koja mu nije naklonjena, nikada neće oprostiti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Đoković je rekorder po broju nedalja na prvom mestu ATP liste, trenutno je u pitanju brojka od 333 sedmice neprikosnovenosti, ali to nije dovoljno za zvanje najboljeg svih vremena.

Činjenica je da će titulu GOAT zaslužiti onaj ko osvoji najviše Grend slem titula, a trenutno je "velika trojka" na brojki od 20.

Ali, ukoliko to bude Novak (što je naizvesnije), verovatno će izmisliti neki novi rekord koji će Srbin morati da obori.

To se desilo i kada je prestigao Rodžera Federera, pa su njegovo dostignuće uporedili sa ženskim tenisom, to jest Štefi Graf, koja je 377 sedmica provela na prvom mestu WTA liste.

Novakovi navijači su počeli da zbijaju šale na račun kritičara, pa su naredni rekordi koje najbolji teniser sveta treba da prestigne vladavina kraljice Elizabete, postojanjem Zemlje, pa i univerzuma.

Đoković bi već osvajanjem kalndarskog slema, što bi se desilo ako slavi na US Openu mogao da im opovrgne sve teorije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading