SRĐAN ĐOKOVIĆ UCENJEN ZBOG NOVAKA: Otac najboljeg tenisera sveta otkrio priču koja ledi krv u žilama!

Autor:

Sport

10.08.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića otkrio je težak detalj iz života dok je karijera najboljeg tenisera sveta bila u usponu.

Republika

Foto: Starsport

Srđan Đoković

Srđan je ispričao da mu je najteže bilo kada je morao da uzima pare od zelenaša i prisetio se susreta sa jednim od njih.

- Bio je to prvi Novakov odlazak u Ameriku, kad je imao 15 godina. Zajedno sa mnom je trebalo da ide na juniorski Grend slem. Meni je tadašnji predsednik teniskog kluba Partizan obećao da će pokriti naše troškove za Ameriku. Ali 10 dana pred put je rekao da to ne može da uradi i da se snađemo. Pošto sam rezervisao karte trebalo je sutra da ih uplatim, da ne bi propao avans koji sam već dao i otišao sam sa tim drugom kod jednog zelenaša- rekao je priču Đoković u podkastu "Biznis priče".

Foto: Starsport

 

On je tom čoveku objasnio ko je Novak i zbog čega mu je novac bio potreban.

- Je l’ se žuriš?, pitao me je.

- Da, jer moram da uplatim karte da mi ne propadne avans.

- Koliko ti treba?

- Treba mi 5.000 dolara na dva meseca.

- Vidi, kod mene je kamata 12 odsto mesečno ali za tebe je 15 odsto jer žuriš.

- Gledao sam ga nekoliko sekundi i rekao da nema problema. Uzeo sam pare, došao sam kući, zaključao se u kupatilo i razlupao unutra sve živo. Na to sam pristao jer je trebalo za mog sina i njegovu karijeru. Da je trebalo za mene za moj život ne bi mogli da me maknu od njega jer bi mu popio svu krv iz žila- ispričao je Đoković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Zeljko

10.08.2021 21:10

Bravo tata, zivele sve tate ovoga sveta! Sve za dete, tako rade pravi roditelji! I pusti one zlobne koji ce naci nesto lose i u ovoj roditeljskoj zrtvi, to su oni svemu antiprotivni...

Odgovori 141 23
Shone

11.08.2021 05:37

Zasto bi razlupao i coveka povredio. Jel te terao neko? Jel njegov novac? Moze da kaze koju oce kamatu a ti mozes kazes da ili ne. Nema posle kukanja

Odgovori 51 153
gedža

11.08.2021 06:34

Srđane, ge je to g...o sada ?

Odgovori 68 20
Dejan

11.08.2021 15:20

@gedža - Na Dorcolu. Zivi i radi -nesmetano i dalje reketira i zelenasi. Zena mu drzi frizerski salon.

Odgovori 44 16