IVANIŠEVIĆ IZAZVAO ZEMLJOTRES: Hrvat GURNUO PRST U OKO celom svetu zbog Đokovića!

Autor:

Sport

09.08.2021

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević je po zna koji put odgovorio na pitanje "zašto Zapad toliko mrzi najboljeg tenisera sveta".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Goran Ivanišević

 

Ivanišević je u velikom intervjuu za "Večernji list" povodom njegovog prijema u Kući slavnih, govorio o netrpeljivosti madija i javnosti prema Novaku Đokoviću.

- Novak se u vrhu svetskog tenisa pojavio nakon Federera i Nadala, kada su oni već stekli veliki broj navijača. Onda je došao jedan Balkanac i pomrsio im sve račune. Novak govori ono što misli, a to se mnogima ne sviđa. Govori pet jezika, ekstremno je inteligentan, sve ga zanima i ima svoj način života. Nekima se sviđa način na koji se hrani, nekima se ne sviđa, neki se smeju meditaciji kojoj je posvećen, dok on u to u potpunosti veruje. Divim mu se. Gledam ga ujutro kako sat i po vežba jogu, i to na jedan neopisiv, fascinantan način- rekao je Ivanišević za "Večernji".

Foto: Tanjug/AP

 

Novaku mnogi zameraju jer voli da iskaže svoj stav.

- Čini mi se da danas nije poželjno imati svoje mišljenje. Svet bi trebalo da ide prema boljem, ali mi idemo obrnutim smerom. Ako u 21. veku ne možeš da kažeš ono što misliš, to je katastrofa. Novak se ne uklapa u taj zapadni kalup u kojem je sve posloženo, a on dođe s Balkana na kojem ništa nije posloženo i pokori ih sve. Ubio je sve što su oni dosad radili i postao najbolji teniser svih vremena. To će uskoro i statistički dokazati i naravno da ga mnogi zbog toga ne vole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading