POSLE PLASMANA U FINALE: Krajinović najavio napad na prvu ATP titulu u karijeri

Autor:

Sport

17.07.2021

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Filip Krajinović se plasirao u finale ATP turnira u Hamburgu.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Krajinović

On je u polufinalu slavio u srpskom derbiju protiv Lasla Đerea.

Šesti nosilac je nakon pobede izjavio da mu uopšte nije bilo lako da igra protiv svog drugara.

Da budem iskren, nisam danas igrao onako kako sam želeo. Bio sam pomalo stegnut, igrao sam protiv momka koji je divan i koji igra veoma dobar tenis. Dugo se poznajemo, možda je i to bio razlog za tu stegnutost. Nisam bio dovoljno agresivan, želeo sam, ali na kraju, srećan sam zbog plasmana u svoje prvo finale na ATP 500 seriji - kazao je Krajinović posle meča.

Potom je dodao da je morao da sakrije nezadovoljstvo pojedinim elementima u svojoj igri, pogotovo jer ga Đere veoma dobro poznaje.

U tome i jeste ključ, da se to ne pokaže na terenu. Naravno, moje samopouzdanje je na visokom nivou, protiv Cicipasa u petak igrao sam veoma dobro. Ne znam, osećam se veoma dobro kada igram ovde. Lepo je videti vas sve na tribinama, to je divan osećaj.

Srbin će se za prvu ATP titulu u karijeri boriti sa pobednikom meča u kom se sastaju Pablo Karenjo-Busta i Federiko Delbonis.

Moje prvo finale bilo je u Masters seriji, u Parizu 2017. Bilo je vrlo teško. Izgubio sam i dva finala u ATP 250 seriji. Ovo mi je četvrto finale, nadam se da ću uspeti da prikažem svoju najbolju igru, daću sve od sebe, to je sigurno, a bolji nek osvoji turnir - poručio je Fića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading