UZALUD REKORDI I GREND SLEMOVI: Veliki šampion ŠOKIRAO planetu - Đoković NIKADA neće biti kao Federer i Nadal!

Autor:

Sport

17.07.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković, Nadal i Federer

Nekada najbolji dubl igrač sveta i osvajač 12 Grend slem titula Maheš Bupati izjavio je da je Novak Đoković mentalno snažniji od Federera i Nadala, ali da će njih dvojica biti omiljeniji kod navijača, čak i da Srbin obori sve rekorde.

Novak je bez dileme mentalno najjači, posebno kada je reč o velikim mečevima i trenucima. Gledao sam kako je pobeđivao dva puta Federera na Grend slemovima, čak i kada je spasavao meč - rekao je Indijac, a onda je prešao na popularnost "celike trojke".

Većinu rekorda je 'zaključao', ali će uvek biti treći po popularnosti. To nije zato što nije dobar momak, već zato što je od početka karijere bio ulični borac i izvlačio je neke bitne mečeve sa Rodžerom i Rafom. Tako je razvio odnos ljubavi i mržnje sa teniskom publikom - jasan je Bupati.

Podsetimo, Đoković je osvajanjem Vimbldona došao do 20. Grend slem titule, a priliku da pretekne preostala dva giganta imaće već na US Openu koji počinje krajem avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Luka

17.07.2021 18:09

Kome sve ustupate prostor i pridajete paznju.Koga brine njegovo osobno mišljenje.

morski_pas

18.07.2021 09:28

Da je najbolji to nitko ne spori. Da nije omiljen kod navijača nemojte ni vi osporavati i stalno se propitivati. Tako je i tako će biti.

Mijat Mijatović

18.07.2021 10:23

Bla ,bla truć!