NOVAK JE NAJVEĆI ČOVEK U SVETU SPORTA: Neverovatno šta je uradio za 92-godišnju baku koja ga OBOŽAVA

Autor:

Sport

16.07.2021

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin još jednom pokazao veličinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Novak Đoković je u nedelju osvojio šestu titulu na Vimbldonu, a ukupno 20. grend slem trofej u karijeri, čime se izjednačio sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Taj meč je bio centralni sportski događaj prošlog vikenda, uz naravno finale Evropskog prvenstva, a gledali su ga maltene svi. Međutim, među njima nije bilo velike Novakove navijačice, 92-godišnje bake Beti.

Beti je trenutno u bolnici i prespavala je veliko finale, a čim se probudila upitala je "Šta je uradio Novak?".

O tome je na Tviteru pisala njena bliska rođaka Rebeka Forand.

Zdravo, Novače. Ima li šanse da pozdraviš moju 92-godišnju tetku Beti, koja je jedan od tvojih najvećih fanova. Ona je u bolnici i propustila je tvoju pobedu na Vimbldonu ove nedelje, ali to je bila prva stvar za koju je pitala kada se probudila - napisala je Rebeka, a potom se nadovezala na poruke koje su se nadovezale na njenu objavu sa podrškom za baku Beti - piše u prvom Tvitu.

Slikam sve poruke i šaljem ih tetka Beti. Hvala vam svima! Ona je i dalje u bolnici i mnogo joj je bolje. Znam da bi htela da to čuje od Novaka isto - dodala je Rebeka.

Usledio je odgovor najboljeg tenisera sveta.

Molim te reci tetka Beti da je privilegija imati je za navijača! I neka brzo ozdravi! Šaljemo pozitivnu energiju - napisao je Novak i tako oduševio Rebeku, a ne sumjamo i baku Beti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading