DIVAC O ĐOKOVIĆU: Novak je PREVAZIŠAO Srbiju!

Autor: Republika

Sport

15.07.2021

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda srpskog sporta Vlade Divac je istakao da je Novak Đoković među najboljim sportistima sveta svih vremena.

Foto: Tanjug/AP
Vlade Divac o Novaku Đokoviću

Novak Đoković se domogao 20. Grend slem trofeja, šestog na Vimbldonu i time istakao kandidaturu za najboljeg tenisera svih vremena. Srpski velemajstor je više puta dobijao nagradu "Laureus" a najbolejg sportistu sveta, što je svakako dodatno priznanje za divljenje.

Vlade Divac je u svojoj karijeri nebrojano puta igrao protiv originalnog GOAT-a, Majkla Džordana, i zna šta je potrebno da se dođe do tog nivoa.

Član Kuće slavnih je istakao da Đoković ne samo što je najbolji na ovom području, nego je na vrhu piramide i na globalnom nivou:

- Ne bih ograničavao na ovaj prostor samo. Mogu da ga stavim da bude u rangu najboljih sportista svih vremena sveta. Novak je takva ličnost koja pomera granice na svakom polju i na terenu i van njega. On je za mene primer kako bi trebalo da izgleda uspešan sportista – predan, vredan. Samoupozdanje koje ima, što je važno za sportistu, je neverovatno i možemo da budemo svi srećni da je Novak deo naših prostora - zaključio je Divac za portal "Buka".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading