PRŠTI NA SVE STRANE: Ameri u ŽESTOKOJ svađi zbog Novaka! Da li je GOAT ili ni blizu Rafi i Rodžeru?

Autor:

Sport

14.07.2021

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob mišljenja u studiju tokom jedne televizijske emisije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Sa jedne strane Majkl Bilbon, veliki ljubitelj Novaka Đokovića, a sa druge Frenk Izola koji godinama umanjuje tenisku veličinu prvog reketa planete.

Bilbonu je u jednom trenutku bilo svega preko glave, pa je podsetio da bi Novak mogao da bude prvi još od Roda Lejvera koji bi mogao da osvoji kalendarski Grend slem.

Time je matirao Izolu koji je na kraju teška srca prihvatio ko je i šta je srpski as.

Uvek sam se ovako osećao prema Đokoviću jer sam uvek navijao za Federera. Voleo sam taj bekhend, gracioznost, dominantan je na Vimbldonu. Ali pogledajte brojeve. U nekom trenutku morate da budete fer. Nadal, Federer, Đoković svi imaju po 20 grend slem titula, ali pogledajte njegove godine. Možda osvoji 24, 25 titula, možda i kalendarski slem što nisu uspeli ni Nadal, ni Federer. Shvatam, uvek mora da bude jedan protiv drugog, ne želimo da uključimo trećeg tipa, ali kad se sve završi, mislim da će on biti najveći svih vremena - priznao je Izola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading