(FOTO) ŽENA OD SULTANA SMUVALA PEVAČA: Tijana Em ima novog dečka!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.07.2021

11:31

Tijana je napokon ponovo u vezi!

Privatna arhiva
Žena od sultana ima novog dečka!

Tijana Milentijević od nedavno je u navodno vezi s pevačem iz Bugarske Medijem, čije je puno ime Mehmed Ognjanov Gogov.

Puno se spekulisalo o ljubavnom životu ove pevačice, a najčešće su je u poslednje vreme povezivali sa mladim muzičarem Vojažem, što je pevačica žestoko demantovala, govoreći da između njih postoji samo poslovna saradnja.

Kako prenosi "Kurir", pevačica je sada u vezi sa bugarskim pevačem, a to krije već mesec dana od očiju javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MEDI (@mediigo)

- Tijana ne želi da eksponira svoju ljubav s Medijem, iako je odlepila za njim. Posle dužeg vremena je srećna u ljubavi. Nije joj problem da svake nedelje ide kod njega u Sofiju. Kada zbog posla mora da bude u Beogradu, redovno se čuju telefonom i putem video poziva- rekao je neimenovani izvor blizak Tijani i otkrio kako su se upoznali:

- Pre dva meseca su imali nastup u Bugarskoj. Tada su se upoznali i odmah su sevnule varnice. Razmenili su kontakte i nastavili intenzivno da se dopisuju. Prvo su pričali o saradnji, a onda su prešli na intimnije teme. Medi ju je vrlo brzo pitao je l' ima dečka, on je učinio prvi konkretan korak tako što ju je pozvao da dođe kod njega na vikend u Sofiju. Tijana se nećkala, ali je na kraju odlučila da ode i tada su započeli vezu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MEDI (@mediigo)

Iako javnost do danas nije znala za vezu između Žene od sultana i bugarskog pevača, čini se da su njih dvoje već poprilično ozbiljni, te je on već upoznao Tijanine roditelje:

- Tijanina porodica je upoznala Medija, ali preko video poziva jer još nije bio u Srbiji. On planira da dođe uskoro i bude gost kod njenih roditelja.

Komentari (0)

Loading