ISPLIVALO STRAŠNO OTKRIĆE: Đoković na meti PLAĆENIH i PIJANIH provokatora!

Autor:

Sport

15.07.2021

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović govorio je o najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, ali i o njegovom ljutom rivalu Rodžeru Federeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Obradović je izneo jasnu razliku između Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

Razlika između Rodžera i Novaka se ogleda u jednoj stvari. Federer ima barbika izgled. On je uvek savršen, igra savršeno, zato ljudi komentarišu njegovu eleganciju, igra lepo. On kad je na terenu to izgleda kao balet. Ali, da li taj baletan uživa u svom baletu ili on to kreira da bi se drugima dopao? To je velika razlika između njega i Novaka. Federer troši ogromnu količinu energije u razmišljanju i razgovaranju da bi se dopao drugima. Novak je šeprtlja, može da kaže šta hoće, a onda da se ceo svet sruši na njega zato što je pomogao Italijanima, Japancima, ili je rekao bravo Hrvatima kada su igrali Svetsko prvenstvo u fudbalu - rekao je Obradović za Mondo.

RepublikaFoto: Starsport
Bogdan Obradović

Bivši selektor kaže da na velikim turnirima uvek isti provokatori napadaju Đokovića.

- Uvek su to isti likovi na turnirima koji prozivaju Novaka. Oni su tu namerno stavljeni, a pre meča su se prilično napili piva da bi lakše odradili posao. Novak zna po svakom turniru sve te likove. Oni ih ponekad promene, ali sve su to isti provokatori. Vrlo interesantno, retko isprovociraju Rafu, a nikada Rodžera. Ali, Novaka redovno! Video sam ja te likove znam ih, borimo se sa tim godinama, ali Novak nema problema sa tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading