SRBIJA U DELIRIJUMU: Đoković saznao FENOMENALNU vest pred početak Olimpijskih igara!

Autor:

Sport

17.07.2021

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nacija ovo čeka od početka Noletove karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Od trenutka kada je potvrdio učešće na Olimpijskim igrama Srbija sa nestrpljenjem iščekuje početak turnira u Tokiju na kome će Novak Đoković pokušati da se domogne zlatne medalje, prve u karijeri.

U slabijoj konkurenciji, bez Federera i Nadala, praktično se i ne postavlja pitanje da li će se Nole okititi odličjem u "zemlji izlazećeg sunca", a dilema je samo kojim?

Kladionice su odredile kvote pred početak OI, a s obzirom na činjenicu da je prvi nosilac, najveće šanse Đokoviću se daju upravo za zlato, između 2.00 i 2.10.

Zanimljivo je da, prema predikcijama bukmejkera, "sledi" bronzana medalja (3.20-3.30)), pa tek onda srebrna - između 3,60 i 3,70.

Bilo kako bilo, kvote kladionica su još jedna potrvrda da je Nole izraziti favorit uoči početka olimpijskog turnira, a ostaje mu samo da taj oreol i overi na terenima u prestonici Japana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading