NEFORMALNI RAZGOVOR OTKRIO SVE: Đoković OBEĆAO da ide na Olimpijske igre?!

Autor:

Sport

15.07.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbijo, raduj se, Novak Đoković (34) ide na Olimpijske igre! Zabrinuo je Nole posle osvajanja Vimbldona navijače izjavom da je na 50-50 odsto šansi da se pojavi u Tokiju i pokuša da osvoji zlatnu medalju, koja mu nedostaje u kolekciji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Međutim, on je juče indirektno najavio da će ipak biti deo najveće sportske smotre koja u Tokiju počinje 23. jula. Prvi teniser sveta bio je slavljeničko iznenađenje japanskom dečaku Kođiru, kojem je u video-pozivu čestitao šesti rođendan, a tom prilikom je nedvosmisleno nagovestio da mu je put u njegovu zemlju u planu.

- Srećan rođendan, prijatelju moj. Srećan 6. rođendan, izgledaš sjajno, pratim tvoj tenis i napredak. Sve najbolje, nadam se da ću te videti na Olimpijskim igrama - obratio se Đoković malom navijaču i izmamio ogroman osmeh, ali i obradovao sve ljubitelje svog lika i dela.

Odluka koja čeka još zvaničnu potvrdu zvuči logična iako je Novak sigurno svestan da će to od njega zahtevati dodatne napore. Imajući u vidu njegovu formu i da u ovoj sezoni može da postane prvi muškarac koji će osvojiti "zlatni slem", sva četiri grend slema i zlato na Olimpijskim igrama, razumljivo je što jezičak na vagi vuče na stranu da bude deo Igara. Tim pre što je 2008. osvojio bronzu, pa želi da pojača sjaj medalje.

Da je spreman da se žrtvuje zarad uspeha, potvrđuje i to što je Đoković najavio nastup na mastersu u Torontu, koji je na programu između Igara i US opena. Teniski turnir na OI traje od 23. jula do 1. avgusta, zatim bi u Kanadi bio od 7. do 12. avgusta, dok je start grend slema u Njujorku, na kojem bi mogao da kompletira kolekciju trofeja u 2021, zakazan za 30. avgust.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading