IZ PRVE RUKE! SRBIJA U EUFORIJI: Đoković će IPAK igrati na Olimpijskim igrama!

Autor: M. S.

Sport

13.07.2021

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadam se da će učestvovati na Olimpijskim igrama, treba da se čujemo u narednim danima i da se dogovorimo oko svega, kazao je selektor Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser planete Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković (34) nakon osvajanja Vimbldona i 20. grend slem titule zabrinuo je naciju izjavom da postoji šansa da ne nastupi na Olimpijskim igrama, koje počinju 23. jula u Tokiju. Međutim, selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki (33) poručio je da nema razloga za paniku i da će Novak najverovatnije predstavljati Srbiju na ovom takmičenju.

- Ja se nadam da će na Olimpijske igre ići Novak i Miomir Kecmanović. Treba da se čujemo u narednim danima, verujem da će ići. Plan je bio da ide, iako su vrlo strogi u Tokiju s protokolima, celom organizacijom. Mnogo je pravila, da ne nabrajam sve. Izostanak publike je ogroman udarac, oseti se, ona je deo meča. Oseti se ta atmosfera, publika digne i pomogne. Kada je prazno, imao sam priliku da igram tako tokom korone, jadno je baš. Zaista je velika razlika - kazao je Troicki za beogradske medije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Troicki i Đoković

Takođe, on je poručio da niko ne bi smeo da zameri Novaku ako ipak promeni odluku i ne ode u Tokio.

- Verujem da će Novak uraditi ono što je najbolje za njega, ali i za sve nas. Neću ni da pominjem opciju da ne ide, nadam se iskreno da će ići. Međutim, ako nekim slučajem odluči da ostane, podržaću ga. Ja putujem u subotu na OI, a nadam se da će mi se Novak pridružiti dan kasnije - zaključio je Troicki.

Novak će u Tokiju imati priliku da osvoji jedinu medalju koja mu nedostaje u kolekciji, a to je zlato sa Olimpijskih igara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading