SRBI, DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Đoković će osvojiti 30 Grend slem titula!

Autor:

Sport

12.07.2021

20:55 >> 20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se nekadašnji selektor, ima optimističnu prognozu po pitanju podviga Srbina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković sa peharom Vimbldona

Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović rekao je za "TV Prva" da Novak Đoković može da osvoji čak i 30 Grend slem titula.

Obradović je najpre upitan kako je doživeo finale u kome je Srbin nadigrao Beretinija sa 3:1.

Ne znam, meni nije bilo tako tenzično, verovatno sam se navikao sve ove godine u profesionalnom tenisu, tako da mi je sve to normalno. U svakom slučaju, Novak je sjajno odigrao čitav turnir, sve čestitke. Ponovo nas je obradovao, učinio ponosnim. I naravno, doneo je još jednu veliku titulu za Srbiju - ocenio je srpski stručnjak.

Jedno od pitanja odnosilo se na to kako Novak uspeva da postiže takve rezultata pod tim ogromnim pritiskom.

- Reći ću jednostavno. Ako govorite o pritisku kod profesionalaca on je jednak pritisku koji trpi riba kada je u vodi, a to znači u normalnom okruženju. Za njega je to apsolutno normalno, ne ostavlja nikakve tragove. On se bavi nekim drugim stvarima. Nisam u kontaktu sa Novakom, on naravno ima svoj tim koji tu radi. Ja se tu pojavljujem samo s vremena na vreme. Videli smo se poslednji put pre nekoliko meseci kad je u Beogradu bio i Marjan Vajda, onda smo nešto razgovarali. On ima svoj tim, svoje rutine i oni to rade na najbolji mogući način - jasan je bio Obradović, pa je izneo izuzetno optimističnu prognozu.

RepublikaFoto: Starsport
Apsolutna vera u Noleta - Bogdan Obradović

- Novak Đoković će sasvim sigurno po meni završiti taj ključni deo karijere u kontitnuitetu sa sigurno 25 grend slem titula, a onda će malo da uspori i osvoji ih još pet, što znači da će doći do 30! Ima zdravo telo, zdrav um, ogroman motiv, on će po meni sasvim sigurno stići do 30 titula. Nisam siguran, ja to znam, apsolutno. Moram da podsetim da je on ove godine osvojio već tri, zašto ne može još pet u narednih deset godina - zaključio je Bogdan Obradović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading