UOPŠTE NIJE BOLJI: Nadal bez dlake na jeziku o Đokoviću posle osvajanja Vimbldona!

Autor:

Sport

12.07.2021

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Španac posle novog podviga Srbina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi teniser sveta Novak Đoković

Toni Nadal smatra da osvajač Vimbldona Novak Đoković nije ništa bolji nego 2011. ili 2015. godine, ali da uvek pronađe način da bude ispred tenisera iz nove generacije.

Mislim da Đokovićev nivo nije veći kao 2011. ili 2015. godine, ali se pokazalo da je Srbin uvek jedan korak ispred nove generacije igrača. Pobedio je trojicu nadolazećih tenisera na poslednja tri Grend slema i ova pobeda na Vimbldonu je nešto drugo. Čini se da je Đoković u ovom trenutku igrač koji je favorit da se proglasi pobednikom u trci za najviše osvojenih GS. Za mesec i po dana igraće se US Open i tamo će imati prvu priliku da napreduje na listi. Tačno je i da će se Rafa boriti, nikad nisam izgubio veru u njega - ocenio je Španac.

Nole će uskoro biti najtrofejniji po broju Grend slemova - Toni Nadal

Podsetimo, Rafa, Nole i Rodžer trenutno imaju po 20 trofeja iz reda najvaćih, ali je Srbin već ispred u tzv. GOAT trci jer je najviše nedelja proveo na čelu ATP liste, a ima i bolji međusobni skor u odnosu na preostala dva velikana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
gedža

12.07.2021 16:38

Ma misli šta god ti je po volji, istina je samo jedna- No1e.